Cím: 1139 Budapest, Béke tér 1. Telefon: 06 1 452-4100, 4002-es mellék
Akadálymentes változat
< 2020. Április >
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Keresés

Hírek

 

 

Tájékoztató leendő első osztályos gyermekek szülői részére

 

Tájékoztató gimnáziumot kezdő diákok szülői részére

 

 

 

Tisztelt Szülő, Hozzátartozó!

 

A koronavírus okozta vészhelyzetre tekintettel a XIII. Kerület Önkormányzata úgy döntött, hogy a jelenleg étkezést igénybe vevő iskolás gyermekek számára a tavaszi iskolaszünet mindkét napján – 2020. április 9 (csütörtökön) és április 14 (kedden) – térítésmentes ebédet biztosít.

Az ételt az eddig megszokott módon, helyen és időben csomagolva vehetik át.

Kérjük Önöket, hogy az IMFK honlapján - imfk@bp13.hu - folyamatosan kísérjék figyelemmel közleményeinket!

 

2020. 04. 02.                                                                                  IMFK

 

 

 

Változik az ügyfélfogadás rendje

 

2020. március 31-től az országos veszélyhelyzetre tekintettel, az IMFK-ban  az ügyfélfogadás és a pénztári nyitva- tartás rendje átmenetileg megváltozik.

 

Lakossági félfogadás szünetel, kizárólag elektronikus levelet, küldeményt tudunk fogadni, (email: imfk@bp13.hu)   ill. telefonon adhatunk felvilágosítást (telefon: (06-1)452-4100/ 4002 mellék ) 

 

Az új intézményi félfogadási, illetve pénztári nyitvatartási rend a következő:

    - Szerda 9-12 óráig 1139 Budapest, Béke tér 1.fszt. 10. szoba

 

Szíves megértésüket kérjük

 

IMFK

 

2020.03.26.

 

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közép-Pesti Tankerületi Központ kijelölte azokat az általános iskolákat, amelyek az általános iskolás gyermekek számára gyermekfelügyeletet biztosítanak.

Erről az alábbi linken olvashatnak:

https://kk.gov.hu/gyermekfelugyeletben-reszt-vevo-koznevelesi-intezmenyek

 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az igényelt ügyelet idejére a gyermek étkezését (reggeli-ebéd-uzsonna vagy csak ebéd) a honlapunkon található tájékoztató szerint rendelhetik meg és mondhatják le az imfk@bp13.hu email címen.

Kérjük Önöket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel közleményeinket!

 


Budapest, 2020. március 20.        IMFK

 

 

Tisztelt Szülők!  Hozzátartozók!

A koronavírus-járvány terjedése miatt a Kormány veszélyhelyzetet rendelt el. A trendkívüli intézkedések egyike, hogy 2020. március 16. napjától a diákok nem mehetnek be az iskolába. Új oktatási munkarend lép életbe: tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben.

A gyermekek és szüleik, a kerületi állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében a bölcsődék és óvodák esetében 2020. március 16. napjától rendkívüli szünet elrendeléséről polgármesteri utasítás született.

Tájékoztatom Önöket, hogy Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat továbbra is gondoskodik az iskolai, az óvodai és a bölcsődei gyermekétkeztetésről. Kérem Önöket, hogy gondolják végig, hogy a rendkívüli szünet alatt kérnek-e gyermekétkeztetést. Ennek módja saját ételhordóban történő elvitel. Ha nem tartanak igényt a szolgáltatásra, akkor az Önök nyilatkozata alapján rendezzük a fizetést: a befizetett térítési díj visszautaljuk, visszafizetjük vagy jóváírjuk.

Ebben a rendkívüli helyzetben is számunkra a gyermekek és Önök biztonsága a legfontosabb. Kérjük, hogy figyeljenek és vigyázzanak egymásra!

Az Önkormányzat/IMFK közleményét „TÁJÉKOZTATÓ AZ ISKOLAI ÉTKEZTETÉS ÉS ÉTKEZÉSI TÉRÍTÉSI DÍJFIZETÉS VÁLTOZÁSÁRÓL” az imfk.bp13.hu oldalon olvashatják!

 

Budapest, 2020. március 15.

 

 

 

TÁJÉKOZTATÓ AZ ISKOLAI ÉTKEZTETÉS ÉS

ÉTKEZÉSI TÉRÍTÉSI DÍJFIZETÉS VÁLTOZÁSÁRÓL

 

Tisztelt Szülők, Hozzátartozók!

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a 1102/2020. számú Kormányhatározatra figyelemmel 2020. március 16-tól, határozatlan időre a tanévi oktatás folytatását intézményeken kívül, digitális formában határozzák meg. A kialakult helyzet az iskolai gyermekétkeztetést is érinti, ezért szükséges az iskolákban nyújtott önkormányzati diákétkeztetési szolgáltatásnak, az eddigi étkezési térítési díjfizetési rendnek a megváltoztatása.

A gyermekek étkezése automatikusan lemondásra kerül!

 

Kérjük a Tisztelt Szülőket, Hozzátartozókat arra, hogy amennyiben igénylik az iskolai étkeztetést és az iskolákból történő étel elvitelét, akkor azt legkésőbb 2020. március 18-ig szíveskedjenek jelezni az imfk@bp13.hu email címre!

Kérjük közölni a gyermek nevét, OM azonosítóját, iskoláját és osztályát, valamint azt is, hogy mely napokra kérik a 3x-i étkezéssel az ügyeletet, vagy csak az ebéd elvitelét igénylik gyermekük számára. A jelzést a térítési díj fizetése nélkül étkező gyermek esetében is kérjük! Amennyiben a megjelölt határidőre étkezés megrendelése nem érkezik, akkor nem tudjuk a szolgáltatónál megrendelni és biztosítani a gyermek étkezését és a már befizetett díjakat sem áll módunkban visszautalni, jóváírni!

 

AZ ÉTKEZÉS AUTOMATIKUS LEMONDÁSA ESETÉNa lemondások összege a díjfizető rendszerben marad, amely a következő megrendelés fizetendő díjából jóváírásra kerül. A lemondott napok összege a befizetőnek, külön kérésére kerül visszautalásra (amely emailben vagy írásban elküldött üzenetben és levélben történhet), az általa megadott számlaszámra. Az írásbeli kérelmet az imfk@bp13.hu email címre kell elküldeni a gyermek nevének, OM azonosítójának, iskolájának és osztályának közlésével.

Amennyiben a befizető a lemondott napok összegének jóváírását választja, akkor ezt külön nem kell jeleznie!

BEFIZETÉS – ÉTKEZTETÉS IGÉNYLÉSE

Az igénylők március hónapban személyesen az iskolákban is be tudják fizetni az áprilisi térítési díjat, a kiküldött és közölt IMFK tájékoztatók szerint.

Az étkezési térítési díj fizetése a továbbiakban elektronikusan bankkártyával az etkeztetes.bp.13.hu oldalon, valamint személyesen, korlátozottan a Polgármesteri Hivatal épületében (1139 Budapest, Béke tér 1.) történik.

Kérjük, hogy az étkezési díjak befizetéséhez lehetőség szerint az online felületet használják!

A rendkívüli oktatási rend fennállása alatt valamennyi térítési díj fizetése nélkül étkező gyermek hozzátartozójának – az imfk@bp13.hu email címre a korábbi gyakorlattól eltérően - jeleznie kell gyermeke étkezésének igénylését ügyelet igénybevétele és étel elvitele esetén!

Amennyiben a jóváírt menzai díj összege meghaladja a fizetendő összeget, abban az esetben is meg kell rendelnie a szülőnek az étkezést az internetes felületen vagy a meghirdetett időpontokban. Ebben az esetben a jóváírás után nem kerül számlázásra fizetendő összeg.

BEFIZETETT ÉTEL ELVITELE

A rendkívüli oktatási rend ideje alatt a hozzátartozónak/szülőnek lehetősége van kizárólag a gyermeke számára, a diák saját iskolájában az általa megrendelt (befizetett és a térítésmentesen étkező gyermekek részére igényelt) étel elvitelére. Amennyiben erre a lehetőségre igényt tart, az étel átvételére munkanapokon 11 és 14 óra között van lehetőség az intézmény tálalókonyháján. Az étel elviteléhez a szülőnek kell biztosítania az e célra megfelelő ételhordókat, kizárólag a diétás étkezők számára biztosított az előre csomagolt, névre szóló élelem. 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ételt az iskolai étkezőkben helyben elfogyasztásra a konyhák kizárólag az ügyeletes diákok és iskolai dolgozók számára szolgálnak fel!

Az imfk.bp13.hu oldalra a járvánnyal kapcsolatos intézkedések figyelembevételével, frissítve kerülnek fel a gyermekétkeztetést, befizetési időpontokat és határidőket érintő változások.

Kérjük Önöket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel közleményeinket!

Budapest, 2020. 03. 15.                                                                   Intézményműködtető- és Fenntartó Központ (IMFK)

                                               
 
 
 
 
 

 

 

Étkezés lemondása

Gyermekük étkezését interneten a hónap összes napján, és az e célra biztosított telefonszámokon munkanapokon tudják lemondani. A napi lemondások időkorlátját a lemondásoknak a főzőkonyhákhoz határidőben történő továbbítása miatt szükséges megtartani. Napi lemondási időben beérkezett lemondások a következő naptól érvényesek.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy 9:00 után a megadott telefonvonalakon már nem tudjuk hívásaikat és üzeneteiket fogadni!

 

Étkezési forma

Lemondásra

rendelkezésre álló idő

Lemondás módja

DIÉTÁS

Telefonon:

8.00-8.20 óra között

Interneten:

8.20 óráig

Telefonon:

 

06 30 475 6928 valamint

06 30 965 7950 számokon

Interneten:

 

etkeztetes.budapest13.hu oldalon

 

NORMÁL, ÁLTALÁNOS

Telefonon:

8.00-9.00 óra között

Interneten:

9.00 óráig

 

 

Étkeztetéssel kapcsolatos további információk

 

 

 

 

 

 

Fájlok

Tájékoztató diétás ételek támogatásáról.pdf (334 KB)
LetöltésMegnyitás
Tisztelt Szülők! Hozzátartozók!.docx (15 KB)
LetöltésMegnyitás
Tájékoztató a diákétkeztetés és díjszedés változásáról.docx (20 KB)
LetöltésMegnyitás

 

Archív lapok
Intézményeink
Egyesített Óvodák
Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola
Számítástechnikai Általános Iskola
Tomori Pál Általános Iskola
Csata Utcai Általános Iskola
Hunyadi Mátyás Általános Iskola
Vizafogó Általános Iskola
Gárdonyi Géza Általános Iskola
Herman Ottó Általános Iskola
Hegedűs Géza Általános Iskola
Eötvös József Általános Iskola
Pannónia Német Nemzetiségi Kétnyelvű és Angol Nyelvet Oktató Általános Iskola
Prizma Általános Iskola és Óvoda, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
XIII.Kerületi Fischer Annie Zeneiskola AMI
Ady Endre Gimnázium
Berzsenyi Dániel Gimnázium
Németh László Gimnázium
Gondozóház
Szociális Szolgáltató Központ
Prevenciós Központ
Frim Jakab Fogyatékosok Egyesített Intézménye
Közterület-felügyelet
Partnereink
IntézményeinkHonlaptérképElérhetőségekJogi nyilatkozatAkadálymentes változatAdatvédelem